sunnuntai 15. toukokuuta 2016

26.2.2016 perjantai

Perjantaina oli herätys viideltä ja hieman aikaisemmaksi tilatun aamiaisen jälkeen olimme kuuden jälkeen jo bussissa matkalla kohti Frankfurtia. Jostakin syystä bussissa oli hiljaista. Adieu, Strasbourg.


Lähtö hotellilta noin klo 6.30


Autobahn noch einmal



Frankfurtin lentokentällä teimme tarpeellisia tax-free ostoksia, koska lentoon oli aikaa noin tunti. Viimeiset shoppailut ennen lentoa kylmään pohjoiseen.

Frankfurtin kenttä ei ole ihan pieni

Saavuimme Joensuuhun hieman ennen kello kuutta illalla. Kaikilla oli melko väsynyt ja haikea olo. Kotiväki oli monella vastassa, ehkä huojentuneena siitä, että oma nuori tulee ehjänä kotiin. Mutta tuliko kotiin se sama nuori, joka lähti? Ehkä takaisin palautui hieman kansainvälisempi ja eri silmin maailmaa katsova nuori, joka osaa arvioida asioita laajemmin kuin ennen matkaa. Kukapa tuon tietäisi?



Kaivoin auton lentokentän parkkipaikalla lumikasan alta ja vein Samulin kotiinsa. Kotiin päästyäni pistin saunan lämpiämään. Olin väsynyt mutta samalla tyytyväinen siihen, että saimme arvokkaan kokemuksen ja näimme maailmaa hieman uudesta näkökulmasta. Aloin totutella ajatukseen, että maanantaina alkaisi taas ihan tavallinen koulupäivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti